Alina Gorghiu: Uitați ce răutăți circulă pe net la adresa PSD

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a fost aspru criticată pe Facebook după ce a scris o postare despre PSD. 

"Uitați ce răutăți circulă pe net la adresa PSD", a scris Alina Gorghiu, adăugând următoarea imagine: 

(w670) 

Cum postarea este sponsorizată, ea nu a ajuns doar la persoanele care au apreciat pagina Alinei Gorghiu, ci la categoria de internauți selectată. Și cum nu poți să selectezi intenauții în funcție de preferințele politice, Alina Gorghiu a ajuns să fie aspru criticată. Iată doar câteva mesaje: 

"Doamna nu va cunosc personal dar totusi nu vreti sa va vizionati propria curte si sa faceti o altfel de politica??? Puteti spune de exemplu cate fapte laudabile ati facut dvs. reale si dovedite si fara a denigra alte partide si persoane. Mentionez ca sunt apolitica deci chiar nu-mi pasa de culorile voastre (asta e si singura care face diferenta intre partide, ca in rest peste tot vedem aceleasi REUSITE)!!!! mai bine v-ati concentra sa rezolvati niste probleme pe care le au romanii, ca sa nu mai plece din tara asta pe care ati nenorocit-o cei ce militati ca o iubiti si la fiecare campanie nu stiti cum sa mai iesiti in evidenta!!!! Lasati facebook-ul si faceti ceva util cu adevarat!"

"Draga mea, esti obsedata de PSD si de Victor Ponta, am o varsta si nu am vazut sau auzit la nici un politician acest lucru...voi PNL de azi ,sunteti o spoiala a PNL istoric, pe care inaintasi nostri i-au iubit si respectat....."

"Stimata "doamna, domnisoara" nu trebuie sa ne aratati ce fac alti pt țară,aratati-ne ce ati facut voi cei de la PNL pt noi.
PSD-ul a marit salariile si pensiile iar PNL-ul le-a micsorat si a crescut si TVA-aul. PSD-ul a anuntat ca le maresc iar voi ce ati facut?
L-ati fortat pe domnul Ponta sa demisioneze.
RUSINE......"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel