Alina Gorghiu: Traian Băsescu, un produs epuizat

Alina Gorghiu, Președinte PNL și candidat pentru Senat din partea timișenilor a declarat vineri seara, la Timișoara că își dorește să câștige cel mai bun. Gorghiu are încredere că va fi o competiție corectă. De altfel, șefa PNL consideră că Traian Băsescu este un produs epuizat în politica românească.

Le urez succes tuturor candidaţilor, indiferent din partea cărui competitor candidează, pentru că eu cred într-o competiţie corectă şi liberă şi cel mai bun să câştige. Cred că astăzi, oferta noastră electorală, echipa liberală şi candidatul nostru de premier, Dacian Cioloş, evident, înseamnă ce e mai bun oferit electoratului. Decizia le aparţine, nu-mi rămâne decât să-i invit pe toţi la vot, să fie mulţi, să avem o prezenţă bună pe 11 decembrie şi votul lor să ne legitimeze pe toţi, pentru că proiectele se fac cu oameni legitimaţi prin vot şi care pot să ducă mai departe nişte proiecte ale Timişului, ale Timişoarei şi ale României, a declarat Alina Gorghiu.

Răspunzând unor întrebări ale presei, lidera liberalilor a afirmat că este greu să faci alianţă cu PMP atâta timp cât nu intră în Parlament", adăugând că şi în caz contrar varianta PMP este exclusă pentru liberali, informează Agerpres.

Cred că Traian Băsescu este un produs epuizat în politica românească, a mai spus Gorghiu.

Vom face o majoritate parlamentară, cred, de susţinere a unui candidat de prim-ministru pe care l-am anunţat public, o majoritate solidă şi sănătoasă care să susţină nişte proiecte de reforme bune. Cei care au anunţat public că cred şi dânşii în proiectul Dacian Cioloş premier sunt cei de la USR. Cred că suntem formula câştigătoare şi optimismul acesta se va concretiza pe 11 decembrie. Susţinerea unui premier presupune nişte voturi, o majoritate parlamentară. O alianţă politică postelectorală nu s-a discutat, nu există acest plan nici pentru noi, nici pentru USR, dar nu exclude acest obiectiv comun care înseamnă Dacian Cioloş prim-ministru. Vom vedea ce va fi după alegeri, a detaliat Alina Gorghiu.

Potrivit Agerpres, șefa PNL a participat vineri seara, alături de echipa de campanie şi de candidaţii liberalilor timişeni în alegeri, la lipirea de afişe electorale în Piaţa Libertăţii din Timişoara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel