Alina Gorghiu traduce mesajul lui Victor Ponta pentru protestatarii de la Dacia

Alina Gorghiu, co-președintele PNL, comentează acid apelul la "rațiune" pe care premierul Victor Ponta l-a transmis, joi, protestatarilor de la Dacia, apreciind ca fiind "enormități" concluziile pe care le-a tras liderul PSD în legătură cu manifestațiile acestor angajați. 

"Conform logicii lui Victor Ponta, angajații Dacia Renault au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva conducerii companiei care ar fi trebuit să construiască și autostrăzi, în locul Guvernului. A doua concluzie a premierului este că Dacia va pleca din țară dacă protestele vor continua.

La fiecare enormitate a premierului Ponta voi oferi traducerea în realitate. Realitatea este că PSD și Victor Ponta au strâns la maximum cureaua investițiilor publice, pentru un excedent bugetar de tip ceaușist. Din această cauză, dar și dintr-o politică îndreptată împotriva dezvoltării infrastructurii, lucrările la autostrada Pitești-Sibiu vor începe cel mai devreme în 2018, deși conducerea Dacia Renault a cerut în mod repetat urgentarea acestui proces. Investițiile străine au de suferit nu pentru că ies oamenii în stradă împotriva Guvernului, ci pentru că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România.

Singura soluție pentru a limita pagubele în economia națională este relocarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, în opoziție", a scris, cu puțin timp în urmă, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Victor Ponta, mesaj pentru sindicaliștii de la Dacia: Dacă o mai țin în mitinguri, o să mute producția în Maroc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel