Alina Gorghiu, scenariu negru pentru Liviu Dragnea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri că nu vede necesară adăugarea încă unui buton pe aparatul de vot de la Camera Deputaţilor pentru confirmarea prezenţei deputaţilor.

'Şi dacă vom avea zece butoane de vot, legea domnului Dragnea tot nu trecea şi tot nu va trece. Ştiţi, cu un buton în plus sau în minus pe aparatul de vot, lucrurile tot conform regulamentului trebuie să se deruleze. Faptul că în continuare, la atâta amar de vreme după toate polemicile din plenul Camerei Deputaţilor, liderul PSD insistă să-şi lipească aici cartonaşul cu defăimarea pe mine mă depăşeşte, chiar nu-i înţeleg abordarea aceasta în van şi îşi pune colegii într-o situaţie destul de grea şi penibilă', a spus Gorghiu, la Palatul Parlamentului.

Ea a susţinut că trebuie discutat cât costă acest sistem, pe un caiet de sarcini pregătit de Camera Deputaţilor.

'Acum se vrea încă un buton, care presupune încă un soft sau updatarea softului, încă alte resurse financiare ale Camerei Deputaţilor dedicate acestui sistem doar pentru a ostoi orgoliul liderului PSD. Eu nu văd necesară această acţiune de ostoire a orgoliului, dar vom vedea ce se întâmplă. O să aştept opiniile colegilor mei de la grup luni', a adăugat Gorghiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel