Alina Gorghiu rupe tăcerea despre relația cu Iohannis

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că relaţia liberalilor cu preşedintele Klaus Iohannis este în continuare corectă şi foarte bună.

'Nu există o ruptură între PNL şi preşedinte. În mod cert, neechivoc, există acelaşi parteneriat, aceeaşi relaţie instituţională corectă şi foarte bună', a afirmat Gorghiu, la Palatul Parlamentului, întrebată ce părere are despre atacurile la adresa şefului statului venite din partea unor liberali printre care şi Ludovic Orban.

Ea a spus că nu va împiedica niciun liberal să îşi exprime opinia, chiar dacă aceasta nu corespunde cu a ei.

'Eu nu o consider un atac oricât de mult ar încerca o televiziune sau alta să îmi explice mie că libertatea de exprimare n-ar trebui să existe. Eu am alt punct de vedere. Eu nu văd atacuri la adresa preşedintelui, cum de altfel nu sunt reale nici ştirile că sunt sancţiuni în interiorul PNL pentru cei care atacă', a precizat Gorghiu.

Ea a adăugat că PNL a făcut un pas înainte, că există un guvern de specialişti în prezent pe care liberalii îl sprijină şi ei sunt în parteneriat şi cu preşedintele Iohannis.

'Pasul următor va fi anul viitor, în toamnă, când veţi vedea un parteneriat Klaus Iohannis - PNL - Guvern liberal. În PNL fiecare are dreptul să spună orice până la decizia politică. Nu o să vedeţi niciodată o poziţie unanimă ca la PSD. Nu aş mai fi preşedinte al acestui partid dacă toată lumea s-ar încolona şi ar zice ca mine dimineaţă, la prânz şi seara', a arătat Gorghiu.

Pe de altă parte, ea a spus că este falsă informaţia vehiculată în presă potrivit căreia Klaus Iohannis şi-ar face alt partid. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel