Alina Gorghiu, replică lui Victor Ponta: Îi e teamă de rezultatul alegerilor

Liderul liberalilor, Alina Gorghiu, a reacționat, duminică, într-o postare pe contul său de socializare, după ce, în urmă cu o zi, premierul Victor Ponta a afirmat că noul PNL începe să semene din ce în ce mai mult cu PDL.

Co-președintele noului PNL, Alina Gorghiu, apreciază că premierul Victor Ponta refuză organizarea alegerilor parțiale, dovedind, la fel ca în anul precedent, că îi este teamă de ce ar putea vota românii. 

"Victor Ponta seamănă perfect cu Victor Ponta de anul trecut, cel care le-a refuzat sutelor de mii de români din diaspora dreptul de a vota. Anul trecut nu a făcut suficiente secții de votare, acum, pur și simplu, ascunde urnele de vot. Două manifestări, același diagnostic: teama de rezulatele alegerilor, frica de votul românilor. Pentru președintele PSD, ca și pentru mulți dintre colegii domniei sale de partid, democrația este un exercițiu facultativ. Domnule Prim-ministru, lăsați oamenii să voteze, organizați alegerile parțiale!", a scris, duminică, pe Facebook, Alina Gorghiu, după ce, sâmbătă, la Iași, Victor Ponta a declarat că noul PNL începe să semene din ce în ce mai mult cu PDL.

Premierul Ponta a făcut această remarcă în contextul în care BPN al noului PNL a adoptat, vineri, o rezoluție, prin care solicită Guvernului, organizarea, în regim de urgență a alegerilor parțiale.

Alina Gorghiu, PNL: Guvernul e șubred. Victor Ponta își bea degeaba cafeaua la Palatul Victoria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel