EXCLUSIV  Alina Gorghiu, reacție la declarația lui Cioloș: Nu poate să îndrăznească

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a demontat, punct cu punct, declarațiile făcute de Dacian Cioloș, pe Facebook, împotriva Patidului Național Liberal.

Alina Gorghiu consideră că afirmațiile făcute de Dacian Cioloș nu trebuie luate în seamă și răspunde punctual pentru fiecare acuzație adusă Partidului Național Liberal. Referitor la afirmația fostului premier conform căreia liberalii "așteaptă să cadă PSD natural și ei să le ia locul", Alina Gorghiu reacționează.  

"Ar fi păcat să pierd timpul ca să stau să îi dau o replică acum domnului Cioloș și le recomand tuturor colegilor mei să se concentreze la PSD așa cum au făcut-o până acum, nu la domnul Cioloș, pentru că nimeni nu știe mai bine ca Partidul Național Liberal că PSD nu cade natural de la putere și trebuie demersuri articulate de opoziție și opoziție continuă, zi de zi, ca să poți să scapi de PSD de la guvernare. Însă reacția pe care astăzi o văd, sau mai bine spus, această analiză pe Facebook, îmi ridică mingea la fileu ca senator al Partidului Național Liberal și ca fost lider al acestui partid și pot să spun că în acest moment România era în afara Europei dacă nu exista opoziția constantă a PNL", a declarat Alina Gorghiu pentru DC News.

Ne-a adus destul de mari costuri electrale

Referitor la acuzele duse de fostul premier conform cărora PNL "refuză cu obstinație să se reformeze", liberala îl contrazice vehement. "Apoi dacă vorbim de integritate și de reformare a unui partid, pot să vă spun că aceasta ne-a adus destul de mari costuri electrale, pentru că suntem singurul partid care și-a asumat, în plină campanie sau în plină precampanie electorală, un set de criterii de integritate. Aduc aminte că președintele partidului Vasile Blaga, care astăzi este achitat, a pierdut mandatul de președinte al partidului din pricina acestor criterii de integritate și a pierdut și locul de parlamentar pentru ca astăzi să fie achitat de instanțele din România. Aduc aminte că actualul președinte al partidului, Orban, era candidatul la Primăria Generală și tot din pricina acestor criterii de integritate a renunțat la candidatură și astăzi este achitat definitiv de instanțele din România. Deci nu poate să îndreăznească nimeni să vorbească despre PNL că nu e un partid integru și că nu e un partid reformat, când absolut orice suspiciune de încălcare a integrității a fost tratată cu maximă seriozitate", a mai spus Alina Gorghiu.

Nu vreau să îmi consum energia

"Sondajele de astăzi arată un lucru foarte clar. Singura opoziție care evident că poate să performeze și mai bine de atât la PSD este Partidul Național Liberal. Chiar nu vreau să îmi consum energia și nici măcar o secundă din timpul meu prețios citind postări contondente pe Facebook ale altor colegi, ci m-aș preocupa foarte serios de ce face PSD și număr zilele la guvernare, pentru că este mult mai interesant să faci presiuni să cadă PSD de la guvernare decât orice altceva", a conchis Alina Gorghiu.

Citește și Cioloș, atac fără precedent la PNL: O spun cu un mare regret

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel