Alina Gorghiu, reacție după decizia premierului  de remaniere a ministrului Justiției

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Alina Gorghiu spue că decizia premierului Florin Cîțu de a-l remania pe  ministrul Justiției devenise absolut necesară.

1) Poți contribui la această guvernare dacă nu vrei modernizarea României?

2) Ai voie să blochezi activitatea Guvernului pentru că așa vrei tu?

3) Dacă nu reușești să duci la bun sfârșit nici măcar un proiect, nici măcar desființarea SIIJ, cu privire la care ai găsit consens când ai intrat în minister, ce ar trebui să facem?

Îmi pare rău că trebuie să pun aceste întrebări ale căror răspunsuri le știm toți. Decizia prim-ministrului de remaniere a ministrului justiției devenise absolut necesară. PNL o susține total. Nu vom negocia proiectele de investiții, nici condițiile de trai ale românilor. Este normal ca fiecare cetățean să aibă acces la asfalt, la gaze și la canalizare. Sper că USRPLUS va fi responsabil și va urmări interesele celor mulți. Să nu iasă de la guvernare. Interesul public este ca această guvernare să livreze rezultate, scrie senatorul de Timiș pe pagina de Facebook.

"Ștelian Ion este un ministru care, din nefericire, nu a reușit să impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. Exemplul este desființarea secției speciale, care nici după 8 luni de mandat nu a fost desființată.

A bloca activitatea Guvernului, doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile, înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin programul de guvernare" a motovat premierul decizia de demitere a lui Stelian Ion.

Ce spune Stelian Ion

Imediat după revocarea de către premier, Stelian Ion a reacționat  pe Facebook.

"Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare.

În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului", a scris fostul minisgtru al Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel