Alina Gorghiu reacționează vehement după amenințările BNR cu DNA

Alina Gorghiu a avut o reacție fermă după declarația uluitoare făcută de Nicolae Cinteză, șeful Direcției de Supraveghere din BNR. Acesta este de părere că DNA ar trebui să analizeze condițiile în care s-a inițiat Legea dării în plată.

Alina Gorghiu a spus, la Realitatea TV, că așteaptă scuze din partea lui Cinteză pentru afirmațiile sale care lasă să se înțeleagă că legea adoptată de parlamentari ar fi fost una cu dedicație.

"Ce nu pot să accept și ce nu pot să trec cu vederea este comportamentul de neînțeles al unui funcționar din BNR (n.r. - Nicolae Cinteză). Să ameninți cu DNA-ul pentru că am votat o lege... mi se pare de un prost gust fenomenal. (...) Dacă cineva dintr-o instituție a statului își imaginează că poți să ameninți Parlamentul și să folosești o altă instituție pe post de sperietoare... mi se pare de netolerat! Aștept o poziție oficială a BNR. Nu am văzut nicio scuză publică din partea domnului Cinteză", a spus Alina Gorghiu la Realitatea TV.

"Domnul Daniel Zamfir s-a zbătut pentru Legea dării în plată. Asta înseamnă să ai activitate parlamentară! Să nu credeți că proiectul de lege a fost făcut peste noapte. Este nevoie de zile întregi de dezbatere, de consultare a societății civile, a mediului bancar, a clienților băncilor etc. Rațiunea acestui proiect a fost să scoatem cetățenii din impas. Obiectul a fost foarte simplu: de a echilibra povara. Nu doar clienții băncilor trebuie să suporte povara, ci și băncile. Este un lucru cât de se poate de normal", a mai zis Alina Gorghiu la emisiunea "Jocuri de putere".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel