Alina Gorghiu, reacție după renunțarea lui Ponta la șefia PSD

Alina Gorghiu susține că decizia lui Victor Ponta de a renunța la șefia PSD este o diversiune, premierul încercând astfel să "câștige timp".

"Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul dă senzația că face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa încearcă doar să câștige timp. Victor Ponta este dator să facă un gest de onoare față de români și să demisioneze din fruntea Guvernului.

Ca șef de partid nu afectează atât de grav credibilitatea României, pe cât o face din funcția de Prim-ministru. Dacă Victor Ponta înțelege, asa cum scrie, ca rămânerea în funcția de președinte al PSD creează probleme acestui partid, în mod logic, consecința firească ar fi să priceapă că pentru Guvern și pentru România daunele sunt și mai mari", scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Întrebarea Alinei Gorghiu care a atras furia internauților

"Dacă Victor Ponta nu mai este suficient de credibil pentru a fi președintele PSD, acesta nu mai poate rămâne în fruntea Guvernului. Până la urmă pe contribuabili nu îi interesează ce face președintele unui partid, ci efectele guvernării. Un partid, oricare ar fi acela, este o organizație privată și nu poate fi niciodată mai important decât interesul public.

Nu m-ar mira însă că retragerea lui Victor Ponta din toate funcțiile să nu echivaleze pentru domnia sa cu o demisie imediată, nu ar fi prima oară când președintele acestui partid face interpretări semantice absurde. De asemenea, nu ar fi prima oară când activul PSD este pus să întoarcă demisia liderilor de la secretariat.

În final, nu pot să nu constat că nici pana în ziua de azi Victor Ponta nu i-a iertat pe cei care nu au votat în noiembrie pentru domnia sa, pe care îi jignește numindu-i "naivi"", mai scrie Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel