Alina Gorghiu, reacție după decizia lui Cioloș de înființare a unui partid

Alina Gorghiu a avut o primă reacție după ce  Dacian Cioloş a anunţat  că din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic.

Este o reacție puternică la ceea ce face PSD și actualul Guvern. Actuala decizie a domnului Cioloș se înscrie în această grilă. Societatea își dorește această alternativă, a declarat Alina Gorghiu.

„Unde sunt mai mulți, puterea crește. Nu văd niciun fel de problemă acest anunț de intenție. Aștept să văd cum se concretizează. Le urez tuturor celor care vor să ajute spor la treabă.

Mulți care fac politică deja pot să spună că în România este destul de greu să lansezi și mai ales să dezvolți un partid politic nou, chiar dacă s-a modificat legislația și se pot înființa mult mai ușor partide politice cu trei membri. Darcel mai important lucru este că  fiecare om, fiecare personalitate care simte nevoia să se implice în viața politică să o facă pentru că aduce ceva în plus.PNL rămâne în acest moment partidul liber al opoziției, dar nu va refuza niciodatâ cu orice forță de dreapta care se opune actualului guvern" a spus senatorul liberal  la Antena3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel