Alina Gorghiu, reacție după ce Liviu Dragnea și-a lansat candidatura la șefia PSD

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, comentează pe Facebook, la doar o zi după ce Liviu Dragnea și-a anunțat candidatura la şefia social-democraților, că PSD nu are nevoie de o clarificare ideologică, ci de una morală, și susține că Dragnea nu va schimba nimic dacă nu începe prin puterea exemplului său şi cu schimbarea premierului Victor Ponta.  

"Dl Liviu Dragnea, proaspăt lansat, ieri, în cursa pentru șefia PSD, după ce și-a eliminat, conform rețetei deja patentate de Ponta, toți potențialii contracandidați, ne vorbește despre clarificarea doctrinară a partidului și despre ceea ce reprezintă stânga în România.

PSD are nevoie nu de o clarificare ideologică, cât, mai ales, de una morală. Stânga românească e definită de ostilitatea liderilor săi față de justiție, de apetența pentru privilegii nemeritate a aleșilor, de lipsa criteriilor de integritate, de cadre, nu de resurse, de colective, nu de echipe.

Dl Liviu Dragnea nu va schimba cu nimic lucrul acesta dacă nu începe prin puterea exemplului și apoi cu schimbarea Prim-ministrului trimis în judecată.

Vorbele sale nu sunt altceva decât frunze în vânt, dacă drepturile românilor nu sunt respectate și mă refer, în principal, la votul prin corespondență pentru cetățenii care trăiesc în diaspora", a scris, luni, pe pagina sa de socializare, Alina Gorghiu. 

[citeste si]

În urmă cu o zi, liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi-a lansat, la Alexandria, candidatura la şefia PSD, cerând sprijinul organizaţiei Teleorman şi declarând că nu a fost uşor să ia această decizie, dar este un risc pe care şi-l asumă.

36 de organizații județene și cinci organizații de sector din București din șase și-au declarat susținerea pentru Liviu Dragnea. 

După retragerile lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae din cursa pentru președinția PSD, singurul contracandidat al lui Dragnea la alegerile din 11 octombrie este senatorul Daniel Savu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel