Alina Gorghiu, reacție categorică după ultimul sondaj: ”Liberalii trebuie să …”

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a reacționat după ultimul sondaj de opinie prezentat de INSCOP. Potrivit cercetării, PNL conduce în intenția de vot pentru alegerile parlamentare, urmat de PSD și UNPR.

Chiar și așa, Alina Gorghiu le transmite liberalilor că trebuie să rămână ”modești și solidari cu cetățenii, curajoși în fața adversarilor politici și uniți în interiorul partidului”.

”Le mulțumim celor care au încredere în PNL! Chiar dacă suntem pe primul loc în preferințele românilor, știm că nu sondajele câștigă încrederea oamenilor, ci echipa și programele pe care le prezentăm. Liberalii trebuie să rămână modești și solidari cu cetățenii, curajoși în fața adversarilor politici și uniți în interiorul partidului”, a scris Alina Gorghiu, joi, pe pagina sa de Facebook.

"Noul PNL conduce în intenția de vot a românilor cu 42% (față de 44,5% în iulie și 44,7% în aprilie). Pe locul al doilea se situează PSD cu 35% dintre opțiuni (37,1% în iulie și 39,1% în aprilie). Pe poziția a treia se clasează UNPR cu 5,1% intenție de vot, formațiunea progresistă fiind pentru prima dată măsurată separat de PSD. Poziția a patra este ocupată de UDMR cu 5% din intențiile de vot (5,1% în iulie și 5,2% în aprilie)", se arată într-un comunicat al INSCOP remis joi presei.

Vezi aici detalii: SONDAJ INSCOP: PSD într-o ușoară scădere, PNL rămâne în TOP, UNPR prinde teren

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel