Alina Gorghiu: Răspuns pentru PSD: faceți o prostie că atacați la CCR

Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES

„PSD, prin atacul la CCR legat de angajarea răspunderii guvernului, face o greșeală monumentală!”, susține Alina Gorghiu (PNL).

„Răspuns pentru PSD: faceți o prostie că atacați la CCR și întârziați aplicarea unor legi necesare!

PSD a dovedit zilele acestea că este un partid în derivă, iar prin atacul la CCR legat de angajarea răspunderii guvernului face o greșeală monumentală! PSD este o formă fără fond, vorba lui Maiorescu, atacă pe formă la CCR și fără direcție, apelează la astfel de pârghii doar ca să arate că nu au dispărut total din politică. Nu pot juca niciun rol în guvernarea țării, nu se poate discuta cu ei în acest moment, au devenit o piedică și un factor de blocaj. Dacă vor continua în ritmul acesta, au toate șansele să se autodistrugă. Este un partid ancorat în trecut, nu știe să se reformeze și habar nu au cum să acționeze ca partid de opoziție responsabilă și nici nu sunt sigură că au înțeles că sunt în opoziție”, a scris, duminică, Alina Gorghiu pe contul de Facebook.

„Ca și în sport, după un meci pierdut, faci o analiză serioasă, revezi toate secvențele critice, realizezi un bilanț al greșelilor și începi să rectifici, chiar întreaga strategie de luptă, de la zero, dacă vrei să evoluezi. Altfel, a mima în fața susținătorilor tăi că nu stai degeaba, este o totală lipsă de respect față de propriul electorat, dar și față de cei împotriva cărora pretinzi că faci opoziție.

P.S. Este vorba despre amânarea creșterii vechimii pentru intrarea la Institutul Național al Magistraturii și legea care modifică OUG 51 referitoare la transportul intrajudețean”, a adăugat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel