Alina Gorghiu: Ramona Mănescu e mai mult decât ”soție”

alina_gorghiu
alina_gorghiu

Deputatul Alina Gorghiu îi ia apărarea colegei sale din PNL, Ramona Mănescu, etichetată o dată cu propunerea sa pentru funcția de ministru al Transporturilor drept ”soția lui Rareș Mănescu”, unul dintre oamenii influenți din rândul liberalilor.

”Sunt uimită de etichetele atribuite femeilor din politică atunci când sunt nominalizate într-o funcție importantă. Neapărat trebuie să fie “ale cuiva”. Sau li se găsesc atribute de tot felul. Doar atunci când nu mai avem argumente, folosim conexiuni de genul “soția” sau “prietena soției”, care nu fac doi bani, mai ales când cei care comentează sunt prieteni cu fosta doamnă ministru sau iau masa cu omul politic și apelează la el în virtutea unei relații de prietenie. Genul acesta de comentarii nu ar trebui să facă agenda divorțurilor din România, nici agenda amicițiilor… că dacă ar fi să analizăm toată încrengătura de prietenii ale unora care comentează… am avea niște surprize colosale”, scrie deputatul pe blogul său.

Totodată, în ultima perioadă a fost pusă la îndoială și pregătirea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor, liberala având studii în domeniile dreptului și relațiilor internaționale.

”Ramona Mănescu este una dintre cele mai bune nominalizări ale PNL în aparatul guvernamental. Este o persoană muncitoare, modestă, priceputa, și (sic!) îi și place să pedaleze pe bicicletă. Iar în materie de integritate nu i se poate reproșa nimic, slavă cerului!

Celor care au tot criticat procedura de numire la Ministerul Transporturilor, le reamintesc chinurile facerii PSD-iste la Ministerul Educației, când propunerile au fost retrase în serie, fie pe motiv de plagiat, fie pentru incompatibilități”, mai scrie Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel