Alina Gorghiu: PSD - un altfel de Dorel! Nu înțelege ceea ce toți oamenii au priceput

Alina Gorghiu a făcut un apel la adresa Partidului Social Democrat.

"PSD - un altfel de Dorel!"

"PSD - un altfel de Dorel! Pe 15 mai se încheie starea de urgență, iar dacă nu se va institui starea de alertă, toate eforturile depuse până acum riscă să devină inutile. Această decizie nu se ia la voia întâmplării, fiind vorba de sănătate și de viață! Dar PSD vine și spune că nu înțelege ceea ce toți oamenii au priceput din primul moment: că legea privind instituirea stării de alertă nu avea cum să fie finalizată mai devreme.

Nimeni, nici cei mai buni specialiști în sănătate, nu știau cu 10-15 zile în urmă cum va evolua boala. De ce insistă însă PSD cu absurditatea că a fost finalizată cu întârziere? Din populism și demagogie, asta e clar! Când te confrunți cu o așa epidemie, lupta nu se duce după ureche", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

"Este ceea ce îi trebuie României"

"Proiectul de lege al Guvernului cu măsurile necesare în timpul stării de alertă e bun! Este ceea ce îi trebuie României, pentru că prevede continuarea măsurilor de combatere a bolii, protejarea celor vulnerabili și reluarea activităților care pot fi reluate, în cele mai sigure condiții de sănătate. Dar și relaxarea treptată. Niciun domeniu nu a fost uitat. Avansul câștigat în lupta cu boala de 2 luni trebuie menținut!

Acum e rândul Parlamentului să arate la fel de multă responsabilitate. Și este mega obligat să nu lase românii fără măsuri de protecție în perioada care urmează stării de urgență. Da, timpul este scurt, dar, dacă Guvernul reacționează cu celeritate în perioada actualei crize sanitare, și Parlamentul are obligația legală și morală de a acționa la fel. Iată de ce solicit, în primul rând celor doi președinți, Senat și Camera Deputaților, să fie de acord cu o procedură de (super) urgență ca legea să ajungă la timp în Monitorul Oficial!", a mai transmis Gorghiu.

"Apelul meu la PSD"

"PS: Cunosc apetitul PSD pentru mutilarea oricărui proiect de lege inițiat de guvern, nu ar fi deloc vreo surpriză să vedem și de data asta un număr mare de amendamente depuse. Așa că, apelul meu la PSD este să lase deoparte, pentru moment, orgoliul politic total neproductiv și să arate că nu consideră sănătatea oamenilor doar un moft", a completat liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel