Alina Gorghiu: PSD se comportă ca un partid care știe că va pleca de la guvernare

Alina Gorghiu: PSD este în stare să promită orice
Alina Gorghiu: PSD este în stare să promită orice

Alina Gorghiu are încredere că numărul celor care au semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă va fi mai mare de 237 și susține că inclusiv parlamentari PSD răsuflă ușurați la gândul că demersul PNL va fi unul de succes.

Alina Gorghiu, senator liberal de Timiș și vicepreședinte al Senatului, are încredere că numărul celor care au semnat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă va fi mai mare de 237 și susține că inclusiv parlamentari PSD răsuflă ușurați la gândul că demersul PNL va fi unul de succes.

"Pe culoarele Senatului, pe culoarele Parlamentului, chiar parlamentarii PSD spun că această guvernare este lipsită de perspective și mulți dintre ei răsuflă usurați la gândul că moțiunea va trece si că așa vor avea o șansă de a face politică după ce scapă de balastul numit Viorica Dăncilă", a declarat  la Timișoara, Alina Gorghiu.

Vezi și: Ludovic Orban a insistat să dezmintă declarațiile lui Rareș Bogdan: "Nu există!". Aspect mai important chiar și decât moțiunea de cenzură

Încrezătoare că până la depunerea moțiunii de cenzură numărul semnatarilor va spori, Gorghiu a lansat și un apel către aceștia ca "să nu-și piardă demnitatea și să nu răspundă în aceste zile presiunilor și promisiunilor pe care PSD, prin toată conducere, de la prim-ministru la ultimul ministru, șefi de Cameră și de Senat, le fac".

În opinia senatorului PNL de Timiș, PSD se comportă ca un partid care știe că va pleca în curând de la guvernare.

"Știm cu toții că în acest moment PSD este în stare să promită absolut orice, pentru că așa se întâmplă cu un partid care se află în ultimele zile de guvernare. Sunt presiuni enorme asupra colegilor parlamentari, direct proporționale cu disperarea pe care PSD o are referitor la pierderea puterii. Nu cred că se va răzgândi niciunul dintre parlamentari. Convingerea mea e că toți cei care au semnat moțiunea de cenzură vor opta să voteze la vedere", a mai precizat Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel