Alina Gorghiu: PSD, ipocrit și demagog

Noul președinte al PNL, Alina Gorghiu, a acuzat PSD de ipocrizie și demagogie. Reacție vine după ce social-democrații au afirmat că opoziția întârzie aplicarea legii bugetului pe anul 2015. 

"Am văzut că şi ministrul sănătăţii s-a văitat astăzi extrem de tare pe subiectul acesta. PSD s-a obişnuit să fie ipocrit şi demagog şi eu refuz să intru în jocul ăsta pe care îl impune PSD. Refuz să accept că se scrie un clişeu într-un comunicat de presă şi că se face o acuzaţie gratuită, când tu ştii, ca premier, prin plecările tale în Dubai, n-ai respectat un termen de 15 noiembrie în care erai obligat să aduci un buget, să-l dezbaţi în Parlament - asta după ce cu 30 de zile înainte ar fi trebuit să-l dezbaţi, să-l pui în dezbatere publică pe site-ul Ministerului de Finanţe, să-l dezbaţi în Guvern", a declarat Alina Gorghiu.

Președinta PNL a spus că principalul partid de opoziţie nu-şi permite să gireze un buget care ar putea fi neconstituţional, menţionând, în acest context, că PSD a promovat mai multe legi neconstituţionale.

"Am experienţa atâtor legi neconstituţionale pe care PSD, în frunte cu Victor Ponta, le-au elaborat, le-au trecut cu forţa prin Parlament sau au dat ordonanţe neconstituţionale, încât nu-mi permit riscul ca principal partid de opoziţie care veghează la interesul public, să am un buget neconstituţional. Eu nu cred că sperie pe nimeni un control de constituţionalitate; avem termen la Curte (Constituţională, n.r.) fixat pe 29 decembrie", a precizat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel