Alina Gorghiu, probleme în familie: Nu mă înțeleg cu soțul meu

Copreședinta PNL este însărcinată și așteaptă un băiețel. Alina Gorghiu a dezvăluit, la PRO TV, că are probleme cu soțul său. Numele băiețelului le dă de furcă celor doi.

Alina Gorghiu va naște la sfârșitul lunii mai un băiețel. Ea a dezvăluit că-și dorește și o fetiță.

"Este băiat. Îmi doresc şi o fetiţă. Sper să se întâmple în viaţa asta să am şi o fetiţă. Dar momentan am un băieţel. Se va naşte la sfârşitul lui mai. Am trecut prin toate variantele de nume. Îmi doresc un nume mai românesc. Nu mă înţeleg cu soţul meu pe nume în acest moment. Avem viziuni diferite şi opţiuni diferite. Nu mi-aş dori să-l strige pe nume în clasă şi să se întoarcă toţi din generaţia lui când e strigat. Nu îmi doresc un nume ultra la modă", a afirmat Alina Gorghiu duminică, la PRO Tv.

Liberala va merge cu bebelușul la partid: "Întotdeauna mă simt în PNL acasă. Mă simt foarte confortabil. Pot să vin şi cu viitorul bebe la partid, de ce nu? În România nu ar trebui să îţi fie ruşine că îţi creşti copilul şi că îl plimbi cu tine inclusiv la sediul din Modrogan. O să-l primească foarte bine colegii mei. Sunt absolut convinsă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel