Alina Gorghiu: Prioritatea PNL, identificarea candidaților pentru alegerile locale

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, că prioritatea PNL este identificarea candidaților pentru alegerile locale din 2016. 

Unul dintre principalele criterii de selecție fiind lipsa acuzațiilor de corupție.

"Suntem la momentul la care va trebui în mod real să identificăm candidații pentru alegerile locale de anul viitor. Este cel mai important demers pe care PNL îl va face în intervalul următor și a reieșit din toate discuțiile cu cei prezenți în sală că electoratul și membrii noștri de partid se așteaptă ca viitorii candidați să îndeplinească câteva criterii și cel mai important a fost acela legat de integritate și de lipsa problemelor care țin de aspecte de corupție. (...) Pe lângă aceste criterii, va trebui să găsim oameni care sunt profesioniști, care stau bine ca notorietate în comunitatea dumneavoastră și, categoric, va trebui deschis partidul", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă organizată la finalul întâlnirii cu membrii de partid din Sălaj.

Semnal

"Am vrut să dăm un semnal foarte clar că fuziunea nu se face doar pe hârtie, ci trebuie urmărită și monitorizată în teritoriu, iar atenția pentru acest proces complex și poate cel mai de anvergură proiect de la Revoluție încoace, și vorbesc de această fuziune a fostului PDL cu fostul PNL, este pe făgașul corect. (...) Vă spun astăzi de aici, iar mâine vom fi în Bihor — am fost și în alte județe — fuziunea merge în parametri corecți, așa cum prevede statutul PNL. Astăzi suntem într-o organizație care a finalizat fuziunea în toate localitățile. Nu este un titlu de glorie, nu este nici o laudă, ci este o realitate", a mai afirmat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel