Alina Gorghiu, prima reacție după ce numele său a apărut în dosarul Vlasov: Am calitatea de martor

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a oferit, luni o primă reacție după ce numele său a apărut în dosarul lui Mihail Vlasov. Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României este trimis în judecată într-un nou dosar de corupție.

Într-o postare pe Facebook, Alina Gorghiu precizează că în dosarul lui Mihail Vlasov are calitate de martor, lansând, totodată, și critici la adresa premierului Victor Ponta.

Alina Gorghiu, în interceptările din dosarul Mihail Vlasov. Ar fi fost audiată

”Informațiile apărute în presă din rechizitoriul DNA demonstrează că nu am nicio calitate în dosarul Registrului Comerțului, alta decât aceea de martor. Cu această ocazie, propaganda PSD rămâne fără una dintre direcțiile de manipulare și dezinformare. Nu am nicio legătură cu vreo faptă imputată cuiva din acest dosar, am dat lămuriri în calitate de martor, ca unul dintre inițiatorii unui proiect legislativ.

Sunt convinsă că insinuările vor continua însă. Pentru cei care se prefac că nu înțeleg, le explic, în avans, că, în orice sistem juridic, calitatea de martor nu are nimic incriminator, chiar dimpotrivă. Nu același lucru l-aș putea spune despre cei care sunt învinuiți pentru fapte de corupție, care refuză să dea declarații și pleacă în Turcia pentru a se opera.

Orice altă interpretare cu privire la implicarea numelui meu în acest dosar este de natură a-mi prejudicia imaginea și voi acționa, ca orice om de bună credință, în justiție”, a scris Alina Gorghiu.

Călin Popescu Tăriceanu, reacție la speculațiile că numele său apare în dosarul Vlasov: Parte dintr-o campanie de discreditare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel