Alina Gorghiu, PREȘEDINTE UNIC la PNL. Decizie FINALĂ-update

UPDATE: Alina Gorghiu a zis că funcţia de preşedinte unic al liberalilor nu reprezintă o misiune uşoară: 'Este un semn de maturitate al unei echipe care s-a format de doi ani încoace (...) Este mult mai greu acum pentru că povara, până astăzi, am împărţit-o cu Vasile Blaga şi mi-a fost mult mai uşor. Este momentul să ne uităm la tot ce înseamnă perspectiva pe care PNL o are şi sunt momente în care din criză poţi să ieşi întârit, mai unit, uitându-te înainte cu speranţa că lucrurile vor merge mai bine'.

UPDATE: Consiliul Național de Coordonare al PNL va fi organizat sâmbăta viitoare pentru validarea deciziei privind preluarea președinției unice de către Alina Gorghiu și împuternicirea lui Daniel Buda ca să semneze listele pentru alegerile parlamentare.

-----


PNL rămâne cu un singur președinte: Alina Gorghiu. Decizia a fost luată în ședința care a avut loc sâmbătă.

Foștii democrat-liberali au propus ca PNL să fie condus de un președinte unic, respectiv Alina Gorghiu. Din partea vechiului PDL a fost împuternicit să semneze listele cu candidați pentru alegerile parlamentare eurodeputatul Daniel Buda.

[citeste si]

Liberalii urmează să se reunească într-o ședință a conducerii începând cu ora 18,00, unde se va discuta această soluție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel