Alina Gorghiu (PNL), reacție față de ipoteza refacerii USL, lansată de Liviu Dragnea (PSD)

PNL reacționează după ce președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că USL se va reface după alegerile prezidențiale 2014, cu liberalii în componență.

Purtătoarea de cuvânt a PNL, Alina Gorghiu, susține că afirmațiile lui Liviu Dragnea reprezintă diversiuni aruncate pe piață de PSD.

"Câți din PSD mă sună, vă spun și nu-i frumos, că aș distruge încrederea colegilor din PSD, și îmi spun că se chinuie să facă față acestei campanii doar și doar pentru că Victor Ponta a promis că dă legea amnistiei și grațierii, ca să fie ei salvați după. Ca atare, eu declar ceva ce îmi spun pesediștii, dl Dragnea spune și dânsul ce vrea, a declarat și că se face turism electoral în Teleorman.

Despre ce vorbim? Dl Dragnea și în campania de europarlamentare a spus același lucru, că se reface USL-ul, o spune și astăzi, a folosit afișaj în campania pentru europarlamentare și Înalta Curte a spus că este în mod ilegal acel USL, dar nu este nicio problemă, fiecare are dreptul în viață să viseze la tot ce își dorește", a reacționat Alina Gorghiu.

Vezi și: Dragnea aruncă bomba: USL se va reface cu PNL în componență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel