Alina Gorghiu, PNL: PSD dă în clocot. Regretul meu major este că...

Alina Gorghiu, copreședinta PNL, a declarat că "din păcate, titlul zilei este 'Victor Ponta, la DNA'" și că nu-i face plăcere când vede un om politic care face drumuri la DNA, la fel cum nu-i face plăcere când vede un premier în funcție că face drumuri la DNA.

Liberala a adăugat: "Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne așteptam cu toții atunci când a fost pus sub urmărire penală. Vuiesc atât presa internă, cât și cea internațională, PSD dă în clocot, opinia publică este contrariată. Nimeni nu înțelege de ce premierul merge înainte pe un drum închis și nu-și dă demisia din funcția de premier. Regretul meu major este că în loc să vorbim despre subiecte de pe agenda publică- promovabilitatea la Bacalaureat, despre absorbția fondurilor europene, despre starea deplorabilă a administrației publice sau despre regândirea salarizării- vorbim despre problemele de natură juridică ale lui Victor Ponta".

Alina Gorghiu este de părere că "lipsa de credibilitate și legitimitate" a lui Victor Ponta afectează România în general. PNL îi cere în continuare demisia premierului și copreședinta PNL face apel pentru ca prim-ministul să "nu se gândească doar la interesul personal de a mai rămâne la putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel