Alina Gorghiu: PNL a făcut multe greșeli

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat la Craiova că are datoria de onoare, în calitate de lider al PNL, să reducă decalajele între Oltenia şi Ardeal. Totodată ea a spus că PNL a făcut de-a lungul timpului o mulțime de greșeli care au fost asumate. 

"În numele Partidului Naţional Liberal vă spun un lucru, am o datorie de onoare, să reduc decalajele între Oltenia şi Ardeal, altfel nu ne mai numim Partid Naţional Liberal. Avem o obligaţie de onoare pentru toată Oltenia: să facem locuri de muncă. Să ne uităm la Bihor, să ne uităm la Timiş, să ne uităm la Arad, la Cluj, la Braşov şi la alte judeţe care nu au şomaj, care nu dau ajutoare sociale doar ca să creeze dependenţă, care au parcuri industriale şi investitori, astfel încât să avem bunăstare pentru cetăţenii noştri.

Preşedintele PNL le-a mai spus participanţilor la miting că iluziile împachetate frumos nu ţin de foame, că iluziile împachetate în poleială miros urât şi tot ce înseamnă demagogie şi populism "dă bine o zi, dă bine două zile, dar pe urmă ne costă viitorul". 

"Partidul pe care îl conduc a făcut greşeli - şi nu una, nu două, a făcut multe greşeli, dar pe care şi le-a asumat de-a lungul vremii. Astăzi însă face cel mai bun lucru pentru România: a adus schimbarea clasei politice. Am venit cu 60% oameni noi pe liste, iar din aceştia pe locurile eligibile 30% sunt tineri sub 35 de ani", a afirmat Alina Gorghiu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel