Alina Gorghiu: Parlamentul are ocazia de a face, în sfârșit, dreptate

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, că Parlamentul are ocazia de a adopta în sesiunea extraordinară din august legea votului prin corespondență. De asemenea, ea și-a exprimat speranța ca PSD să renunțe la ostilitatea față de acest proiect.

"Parlamentul are ocazia de a le face, în sfârșit, dreptate cetățenilor noștri care trăiesc peste hotare, dacă partidele vor fi de acord să adoptăm legea votului prin corespondență în sesiunea parlamentară extraordinară. Sper ca noua conducere a PSD să renunțe la ostilitatea manifestată până acum față de diaspora, ostilitate care s-a bazat în mare parte pe frustrarea candidatului perdant la alegerile prezidențiale, Victor Ponta", a scris Alina Gorghiu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Liderul liberal subliniază că "refuzul de a adopta această lege, astfel încât ea să se poată aplica la alegerile parlamentare din 2016, ar fi o sfidare de neiertat față de milioane de cetățeni ai României și o dovadă că PSD își asumă moștenirea politică a lui Victor Ponta".

Vezi și: Românii din diaspora îi vor cere lui Klaus Iohannis să dizolve Parlamentul, dacă...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel