Alina Gorghiu, pariu cu Bogdan Chirieac și Radu Tudor: Nu mă joc

Alina Gorghiu i-a provocat pe analistul politic Bogdan Chirieac și jurnalistul Radu Tudor la un pariu.

Totul a avut loc în cadrul emisiunii lui Radu Tudor, "Punctul de întâlnire", de la Antena 3, după ce analistul politic Bogdan Chirieac a spus că PSD poate să aibă candidat pe oricine la alegerile prezidențiale din 2019, pentru că Iohannis le va pierde, dovadă fiind căderea sa în cele mai noi sondaje. "Noi l-am ales fiindcă era neamț și am spus 'neamțul va munci 20 de ore pe zi, neamțul va veni și va spune: eu vreau o autostradă de aici până la Sibiu, că eu săptămânal mă duc acasă - și o vreau într-un an și jumătate, ați înțeles? Și vreau una să mă duc prin Brașov, și una pe Valea Oltului'. Te asigur că, dacă făcea asta și să făcea și autostrada, nu mai era nevoie de campanie electorală anul viitor. Câștiga. Dânsul s-a pus, însă, exact pe tipicul campaniei electorale a lui Băsescu", a afirmat Bogdan Chirieac.

"Dă-mi voie să fac un pariu cu Bogdan Chirieac"

În acest context, Alina Gorghiu a intervenit. "Dă-mi voie să fac un pariu cu Bogdan Chirieac. Cotă cât vrei, 1 la 2.000.000, că va ieși domnul președinte Iohannis la al doilea mandat. (...) E pariul pe care îmi permit să-l fac cu dumneavoastră, dacă îl țineți", a spus Alina Gorghiu. "Cu mare drag. Taie Radu Tudor", a zis analistul.

"Va câștiga Klaus Iohannis fără niciun fel de emoție", a mai spus Alina Gorghiu.

Pariu și cu Radu Tudor

La scurt timp după pariul cu Bogdan Chirieac, Radu Tudor a fost la rândul său provocat tot de Alina Gorghiu, care a subliniat că "președintele în funcție pornește cu șansa întâi pentru al doilea mandat".

"Cu siguranță, Iohannis, astăzi când vorbim, intră în turul doi, dar acolo s-ar putea să vină, de pildă, domnul Cioloș", a zis Bogdan Chirieac. "Din perspectiva aceasta zice Bogdan Chirieac", a intervenit Radu Tudor. "Țin al doilea pariu. Și fac pariu pe înghețată, nu mă joc", a zis Alina Gorghiu. "Înghețată de nuci", a adăugat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel