Alina Gorghiu: Mi-aş dori ca Cioloş să ia atitudine

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a criticat miercuri seară 'bâlbele' dintre ministerele Sănătăţii şi Agriculturii în cazul bebeluşilor din Argeş şi a punctat că şi-ar dori ca premierul Dacian Cioloş să ia atitudine atunci când miniştrii săi greşesc. 

'Aş vrea să văd un prim-ministru mai curajos. Mi-aş dori să văd un prim-ministru care nu mai are niciun fel de temere atunci când face evaluarea resurselor din administraţie de exemplu, pentru că are potenţial. Să nu credeţi că mi-aş pune nădejde într-un prim-ministru dacă nu ar avea potenţial, dacă nu aş şti că are această capacitatea să facă toate aceste lucruri bune pentru România. Mi-aş dori să văd un prim-ministru care ia atitudine şi când miniştrii săi greşesc, pentru că bâlbele dintre Ministerul Agriculturii, Ministerul Sănătăţii, toată această criză fără sfârşit şi fără soluţii, fără niciun orizont de rezolvare a problemei, pe mine mă deranjează profund şi mă deranjează şi lipsa de reacţie a primului ministru. (...)

Aceasta a spus că ar fi vrut să nu vadă demisii.

'Înţeleg că demisia nu rezolvă o problemă, dar aş fi vrut să văd că este mult mai atent la această criză domnul prim-ministru, dacă vede că există un şir de bâlbe în cadrul celor două ministere', a declarat Gorghiu, la Digi 24.

Ea a mai spus că în cazul bebeluşilor din Argeş are senzaţia că situaţia 'nu e sub control'.

'Sunt neliniştită. Până mai ieri, alaltăieri părea că se îndreaptă spre un deznodământ, astăzi în schimb toate informaţiile repun pe tapet o criză care se pare că nu este nici pe aproape de final', a afirmat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel