Alina Gorghiu, mărturisire emoționantă: Îmi lipsește mult în ședințele PNL

Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, face o mărturisire emoționantă pe pagina sa de socializare în contextul în care astăzi participă la evenimentul de lansare al Asociației "Mircea Ionescu-Quintus". 

Constituirea oficială a Asociației "Mircea Ionescu-Quintus" are loc cu doar o zi înainte de lucrările Consiliul Național al PNL, unde nu este exclus să se ia în discuție și organizarea unui eventual congres în perioada următoare pe fondul tensiunile între taberele din partid.

"În cazul în care România nu ar fi trecut prin comunism, cred că ţara ar fi fost acum printre primele puteri ale Europei. Să ştiţi că poporul român este muncitor, devotat, înţelept şi inteligent" - Mircea Ionescu Quintus

Cuvinte puține, dar pline de încredere în România și în poporul român. Atât de potrivite în acest an de Centenar! Atât de diferit de mulți dintre cei care vorbesc acum...

Mircea Ionescu Quintus a fost și rămâne un reper pentru mulți români. Am avut privilegiul de a beneficia de îndrumarea acestui senior al politicii românești, iar acum îmi lipsește mult în ședințele PNL.

De aceea cred că pentru liberalismul românesc lansarea Asociaţiei "Mircea Ionescu-Quintus", de care am fost încântată încă de când am auzit ideea, este o veste mare. Voi fi acolo alături de mulți colegi. Ideile în care el a crezut trebuie duse mai departe!", este mesajul postat, vineri, de către Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Vezi si: Gorghiu, după moartea lui Quintus: M-a influențat enorm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel