Alina Gorghiu: Mare rușine! Înțelegi de ce nu mai poate să plângă

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a discutat cu Octav Bjoza, precizând că a fost vorba despre un „dialog impresionant”, având și o concluzie tristă.

„Astăzi am avut prilejul să discut timp de câteva zeci de minute cu dl Octav Bjoza, președintele AFDPR (Asociaţia foştilor deţinuţi politici din România). A fost un dialog impresionant despre ororile suferite de domnia sa în închisorile comuniste, despre faptul că suferințele sale și ale colegilor săi nu au luat sfârșit odată cu eliberarea lor.

M-am bucurat însă că am reușit să ne consultăm pe proiectul de lege aflat în procedură la Senat și care este destinat celor care au suferit din motive politice în dictatura instaurată de Ceaușescu.

Concluzia tristă după întâlnirea de azi: este o mare rușine că, în anul Centenarului, România nu se poate lăuda cu un muzeu destinat deținuților politici din perioada comunistă sau cu unul al Revoluției din 1989.

Doar după o discuție cu Octav Bjoza înțelegi de ce nu mai simte frigul, foamea sau de ce nu mai poate să plângă de la 1 septembrie 1961”, a scris, marți seară, Alina Gorghiu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel