EXCLUSIV  Alina Gorghiu, lovitură dură pentru Predoiu după eșecul de la alegerile locale

Alina Gorghiu îi dă o lovitură dură lui Cătălin Predoiu după eșecul de la alegerile locale.

Liderul PNL a declarat pentru DC News că Predoiu nu va fi propus ca premier, după rezultatele slabe obținute la alegerile pentru Pimăria Generală a Capitalei. Alina gorghiu a spus că eșecul de la alegerile locale aparține partidului, însă din cauza acestui eșec numele lui Cătălin Predoiu nu va fi propus pentru Palatul Victoria. 

”Cu toata prietenia mea pentru Cătălin Predoiu, eșecul de la alegerile locale, care este al partidului, nu-l mai califică pentru această poziție. Suntem un partid pragmatic. Nu elimin niciun nume, dar calulele pragmatice arată că nu Cătălin Predoiu va fi această persoană”, a declarat Alina Gorghiu la DC NEWS LIVE.

Copreședintele PNL a mai declarat că nu doreșete să fie premier.

”Nu cred că un prim ministru în persoana mea ar fi cel mai potrivit. Nu este momentul Alina Gorghiu premier. Primul ministru pe care PNL îl va prezenta publiculuui, undeva la inceputul acestei toamne, va fi decis. Avem idei, avem discuții, avem propuneri. Oricat as vrea să avansez un nume acum, nu o pot face pentru ca nu avem nicodiscutie certă cu privire la această personă”, a spus Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel