Alina Gorghiu, întrebată de Oana Zamfir despre ultima întâlnire cu Klaus Iohannis

Oana Zamfir a întrebat-o, luni seară, la Antena 3, pe Alina Gorghiu, copreședinta PNL, despre ultima întâlnire cu președintele Klaus Iohannis. 

Întrebarea nu a fost întâmplătoare. În presă au existat informații cum că Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au întâlnit cu Klaus Iohannis înaintea primei ședinte din PNL după alegeri, ședință de la care se aștepta decizii clare după eșecul din București de la alegeri. 

Alina Gorghiu nu a oferit un răspuns clar, inițial a dat un răspuns bâlbâit în care a spus că nu există vreo întâlnire instituțională de care presa să nu știe. După ce Oana Zamfir i-a spus că știe că nu la o întâlnire de acest fel se referea, Alina Gorghiu a spus că "relația cu președintele Iohannis e una instituțională, nimic mai mult, nu a impus nicio decizie în PNL, nu a lăudat nicio decizie a PNL". 

Ulterior, copreședinta PNL a subliniat că președintele a spus public ceea ce avea de spus despre PNL, precizând că astăzi, când s-a referit la criteriile de integritate și partidele care le-a aplicat, vorbea despre PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel