Alina Gorghiu: Înlăturarea lui Valeriu Zgonea ar accentua problemele PSD

Alina Gorghiu susține că PSD nu și-ar rezolva problema dacă va fi exclus Valeriu Zgonea din partid sau schimbat din fruntea Camerei Deputaților. 

Copreședinta PNL a spus, întrebată ce va face dacă se va ajunge la votul pentru schimbarea lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei Deputaților, că liberalii nu se vor "înfrăţi cu unii care sunt cu tabăra mai mică din PSD".

"Doar nu o să-l menajăm pe domnul Zgonea de la PSD. Dacă se concretizează vreo majoritate în Camera Deputaţilor şi dacă reuşim să coagulăm un vot care să fie favorabil, dacă strângem acel vot în plus, evident că vom veni cu o propunere din PNL. Războiul din PSD e de notorietate, dar să ştiţi că noi nu o să ne înfrăţim cu unii care sunt cu tabăra mai mică din PSD, ca să îi încurajăm. E treaba lor, îşi rezolvă belele aşa cum cred de cuviinţă, dar cu Valeriu Zgonea exclus din PSD sau schimbat din fruntea Camerei Deputaţilor PSD nu îşi rezolvă problema, şi-o accentuează", a spus Alina Gorghiu, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

"Faptul că rămâne un PSD pe care ieri l-am văzut împărţit în cele două tabere, unii erau condamnaţi, alţii erau acoperiţi, marea realizare pe care a reuşit fostul prim-ministru să o pună pe tapet în viaţa publică în România, în afară de faptul că văd această criză, nu se va schimba nimic, rămâne un PSD cu un preşedinte condamnat care va fi blamat nu doar din interior, ci şi din afară. Rămâne un PSD care îşi exclude oamenii atunci când îndrăznesc să spună ceva împotriva şefului mult iubit şi atât. Rămâne acelaşi PSD cum îl ştim", a precizat copreședinta PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel