Alina Gorghiu, informație despre Iohannis: Știu foarte bine

Rodica Mitu / 03 dec 2018 / 15:08 Salveaza PDF Comentarii
Alina Gorghiu
Descriere foto: Alina Gorghiu

„Prioritatea partidelor parlamentare trebuie să fie trecerea moțiunii de cenzură”, susține Alina Gorghiu, făcând precizări și despre un semnal.

„În justiție PSD cred că a adus lucrurile acolo unde a dorit, la o situație de blocaj, pentru că astăzi am văzut cum au evoluat lucrurile referitor la situația Înaltei Curți și pe a Procurorului General. Este evident că e cineva în umbră care potrivește lucrurile. Acesta este un semnal că se fac pregătirile finale pentru amnistie și grațiere. Prioritatea partidelor parlamentare trebuie să fie trecerea moțiunii de cenzură”, precizează, luni, pe Facebook, Alina Gorghiu.

„Cât îl privește pe Președinte”, continuă Alina Gorghiu, „de la începutul lui 2017, el și-a utilizat la maximum atribuțiile constituționale pentru a împiedica paralizarea statului de drept de către PSD. A mai fost la ședințe de Guvern cruciale, unde a blocat adoptarea unor OUG. Propunerea de acum este inspirată din ceea ce a făcut Președintele în 2017, nu este ceva nou, nu este o idee nouă.

Președintele va alege momentul fiecărei intervenții publice. El a spus și în Parlament, la Ședința festivă pentru Centenar, că acordă maximă prioritate chestiunilor de integritate. Știu foarte bine că își va folosi la maximum atribuțiile constituționale pentru a continua pe această linie”, a adăugat Alina Gorghiu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25