Alina Gorghiu, informație despre Iohannis: Știu foarte bine

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

„Prioritatea partidelor parlamentare trebuie să fie trecerea moțiunii de cenzură”, susține Alina Gorghiu, făcând precizări și despre un semnal.

„În justiție PSD cred că a adus lucrurile acolo unde a dorit, la o situație de blocaj, pentru că astăzi am văzut cum au evoluat lucrurile referitor la situația Înaltei Curți și pe a Procurorului General. Este evident că e cineva în umbră care potrivește lucrurile. Acesta este un semnal că se fac pregătirile finale pentru amnistie și grațiere. Prioritatea partidelor parlamentare trebuie să fie trecerea moțiunii de cenzură”, precizează, luni, pe Facebook, Alina Gorghiu.

„Cât îl privește pe Președinte”, continuă Alina Gorghiu, „de la începutul lui 2017, el și-a utilizat la maximum atribuțiile constituționale pentru a împiedica paralizarea statului de drept de către PSD. A mai fost la ședințe de Guvern cruciale, unde a blocat adoptarea unor OUG. Propunerea de acum este inspirată din ceea ce a făcut Președintele în 2017, nu este ceva nou, nu este o idee nouă.

Președintele va alege momentul fiecărei intervenții publice. El a spus și în Parlament, la Ședința festivă pentru Centenar, că acordă maximă prioritate chestiunilor de integritate. Știu foarte bine că își va folosi la maximum atribuțiile constituționale pentru a continua pe această linie”, a adăugat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel