Alina Gorghiu în contrazice pe Victor Ponta. "Fals! Bătaie de joc"

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a răspuns unui mesaj de-ale premierului Victor Ponta cu privire la o greșeală făcută de liberală, în direct, la Realitatea TV. 

Alina Gorghiu, taxată de Victor Ponta: Greșeala nu e gravă, grav e că...

"Dl Victor Ponta susține, în scris, pe Twitter, că Guvernul a dublat alocația pentru copii. Fals. Nu a dublat alocația pentru copii, aceasta este tot 42 de Roni. Guvernul a majorat nu alocațiile copiilor, ci pe ale familiilor, nu pentru toate, ci doar în cazul acelora care au un venit net lunar de pana la 530 de lei pe membru de familie. Această informație falsă, aruncată de dl Ponta în spațiul public, este dovada că Prim-ministrul României nu se poate opri în a minți populația României", a subliniat Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

"Bătaie de joc"

Copreședintele PNL a adăugat că: "Una este să greșești o cifră, este omenește, alta este manipularea, mai ales într-un subiect atât de sensibil social. Sute de mii de români vor trăi acum cu speranța că de luna viitoare vor primi de la poștă alocații dublate pentru copiii lor. Este o bătaie de joc, dl Victor Ponta a depășit și ultima barieră a cinismului. Nu mă aștept ca dl Victor Ponta să retracteze, ceea ce dna ministrul Plumb a explicat foarte clar". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel