Alina Gorghiu îl ia peste picior pe Victor Ponta

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Alina Gorghiu a declarat luni la Botoşani că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale, deşi primarii 'au fost cumpăraţi' cu ajutorul Ordonanţei 55.

'Nu numai că vrem două tururi de alegeri pentru primari, dar am dat vot prin corespondenţă. Ne-am opus acelei mişeleşti Ordonanţe 55 prin care primarii au fost cumpăraţi. Şi acum, ca să fac o paranteză: oameni buni, la ce i-a folosit lui Ponta? A luat toţi primarii şi a pierdut alegerile de i-a sunat apa în cap', a afirmat Gorghiu, cu prilejul lansării candidaţilor PNL la alegerile locale.

Pe de altă parte, liderul PNL a vorbit de importanţa alegerilor locale din vara acestui an, susţinând că '5 iunie înseamnă data la care se renunţă la orice meteahnă a trecutului şi investim în viitor'.

'Ştiu că sunteţi obişnuiţi cu discursuri care de care mai pompoase de-a lungul vremii. A venit momentul să le spunem oamenilor despre proiecte. Astăzi, în 2016, românii nu se mai apleacă la o pungă sau o găleată. Credeţi-mă ce vă spun! Sunt foarte puţini cei care pentru atât de puţin îşi vând destinul pe patru ani de zile', a afirmat Gorghiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel