Alina Gorghiu îi răspunde Danei Grecu: Plec de la conducerea PNL dacă...

Alina Gorghiu, președintele PNL, a precizat, duminică seară, la Antena 3, că nu se se pune problema să rămână în fruntea partidului în cazul în care ar fi să apară în fața justiției, răspunzând astfel unei întrebări punctuale primite din partea jurnalistei Dana Grecu.

Liderul PNL, invitat special al lui Radu Tudor, în ediția de duminică seară a emisiunii Punctul de Întâlnire, a răspuns mai multor întrebări speciale adresate din partea realizatorilor Antena 3.

Întrebarea Danei Grecu a fost dacă Alina Gorghiu va pleca din fruntea PNL, în cazul în care va fi urmărită penal.

"Da, categoric. Am spus-o și o repet. În PNL, spre deosebire de partidul care are ca brand culoarea roșie, e o diferență majoră. PNL a spus foarte clar credem în prezumția de nevinovăție, dar suntem un exemplu pentru cetățenii din România. Dacă se începe urmărirea penală, faci pasul lateral. În niciun alt partid nu ați văzut atâta decență ca la PNL. Eu, ca lider al partidului, sunt foarte mândră că eu și colegii mei am adoptat genul acesta de rigoare, de etică și integritate. Da, în cazul în care începe urmărirea penală voi pleca. Niciun candidat al PNL de la parlamentarele din 11 decembree nu este urmărit penal, nu este condamant penal, nu are vreo faptă de natură penală, în nicio etapă procedurală", a fost răspunsul oferit de liderul PNL, Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel