EXCLUSIV  Alina Gorghiu îi dă replica lui Victor Ponta: Omul e de domeniul patologicului

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, i-a dat replica fostului premier Victor Ponta, care a spus că Lucian Isar, soțul său, este ofițerul acoperit. 

VEZI ȘI: Victor Ponta, atac grav: Lucian Isar e ofițer acoperit, despre el vorbeam

"Omul e de domeniul patologicului și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viața politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minții, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om", a spus Alina Gorghiu pentru dcnews.ro

Întrebată dacă soțul său reacționează după acest atac, Alina Gorghiu a declarat că nu a apucat să vorbească cu soțul său "despre această aberație". 

Copreședinta PNL a precizat că vorbim despre "un dezechilibru de notorietate la Victor Ponta, dar nu știu dacă-l afectează problemele lui din justiție, că nu mai este în prim-planul vieții politice și iese cu toate prostiile, dacă-l afectează... habar n-am ce-l mai afectează". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel