Alina Gorghiu îi cere demisia lui Eugen Teodorovici, după ce a renunțat la impozitarea bacșișului

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, vineri, că renunță la impozitarea bacșișului, după o discuție cu "toți cei care reprezintă piața serviciilor hoteliere, restaurante, companii de taximetrie vizavi de bacșiș". În urma deciziei, Alina Gorghiu îi cere demisia. 

"Operațiunea 'Bacșișul', pusă în practică de ministrul Finanțelor și comandată de premierul Victor Ponta, este o nouă mostră de incompetență, rea-credință și absurd a acestui Guvern, fără cap și fără busolă. Nu trebuie să fii laureat al Premiului Nobel în economie pentru a înțelege că impozitarea bacșișului, în forma reglementată de premierul Victor Ponta, nu ar fi adus beneficii semnificative la bugetul de stat. Și celelalte efecte reale ale ordonanței 'Bacșișul' erau eminamente negative. Solicit demisia de urgență ministrului Eugen Teodorovici. S-ar impune, firește, și demisia prim-ministrului, dar, după cum se știe, domnia sa nu este vinovat pentru nimic din ceea ce se întâmplă în partidul său, la grupurile parlamentare ale PSD sau în Guvernul pe care îl conduce", a declarat Alina Gorghiu, potrivit unui comunicat de presă. 

"De la început, PNL a atras atenția asupra nevalidității acestei măsuri. Atunci, liderii PSD ne-au acuzat că suntem anarhiști. Se pare că și PSD este un partid anarhist, de vreme ce Guvernul său a decis, în final, să se răzgândească" a precizat copreședinta PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel