Alina Gorghiu îi aduce aminte lui Victor Ponta cum a ajuns premier

Alina Gorghiu, copreședintă a PNL, a explicat, sâmbătă seară, în emisiunea "Dincolo de știri" de la Antena 3, moderată de Cristina Țopescu, rațiunile care stau la baza moțiunii de cenzură a PNL. 

Alina Gorghiu a spus că ea și Vasile Blaga fac demersuri serioase pentru ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta să treacă. Politiciana îi amintește lui Victor Ponta cum a ajuns premier. "Liviu Dragnea făcea referiri la USL. Astăzi, într-un mod pe care nu vreau să îl etichetez deloc, spunea că ar fi un gest de trădare al parlamentarilor PSD să susţină această moţiune. Îşi aduc aminte dânşii cum a ajuns Victor Ponta premier? În urma unei moţiuni de cenzură.", a spus Alina Gorghiu. 

[citeste si]

Copreședinta PNL a subliniat că premierul Victor Ponta a avut trei momente în care trebuia să-și dea demisia: "Unul a fost momentul ruperii USL. Al doilea moment cred că a fost la fel de ratat de premier, cel al alegerilor din 2014, în care prim-ministrul şi-a pierdut legitimitatea. Al treilea moment când a fost pus sub urmărire penală pentru fapte de corupție. Făt Frumos nu ratează la a treia încercare, dar Victor Ponta a ratat şi al treilea moment. Când a fost pus sub urmărire penală. Nu poţi să rămâi ca premier când ai o problemă reală de credibilitate". 

Alina Gorghiu a mai declarat că ar fi fost "cea mai mare greșeală" ca PNL să nu depună moțiunea de cenzură: "Cred că dacă nu o depuneam, nu mai era om în ţara asta care să nu ne reproşeze că suntem inactivi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel