Alina Gorghiu ia peste picior amenințările lui Dragnea

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că intenția PSD de a boicota alegerile locale era previzibilă și afirmă că social-democrații sunt specialiști ''în limitarea democrației și abuzuri electorale''.

"Intenția PSD de a boicota alegerile este o atitudine previzibilă. Social-democrații sunt specialiști în limitarea democrației și în abuzuri electorale. Când PSD nu poate să restrângă altora drepturile electorale și le restrâng singuri", a scris Gorghiu, joi, pe Facebook.

Într-o conferință de presă susținută, joi seară, după şedinţa Comitetului Executiv lărgit al PSD, președintele social-democraților, Liviu Dragnea a ieșit la rampă și a comunicat direct decizia partidului de a boicota alegerile locale.

Astfel, Dragnea a amenințat din nou PNL și guvernul condus de Dacian Cioloș cu faptul că PSD nu se va prezenta la locale, dacă se va schimba legea alegerilor locale.

"Am discutat și despre acțiunea profund nedemocratică inițiată de PNL și de presiunile pe care PNL le exercită asupra Guvernului apolitic pentru a modifica legea alegerilor locale. Decizia noastră e foarte clară. În cazul în care, prin mijloace abuzive și nedemocratice, s-ar putea schimba această lege, PSD nu va participa la alegerile locale", a declarat Dragnea, într-o conferință de presă.

Întrebat în ce va consta "boicotul", liderul social-democrat a spus: "nu participăm, pur și simplu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel