Alina Gorghiu și Ben-Oni Ardelean, scrisoare către strategul-șef al lui Donald Trump

Cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare, PNL, prin Alina Gorghiu, liderul formațiunii politice, și senatorul Ben-Oni Ardelean, vicepreședinte PNL și șeful Comisiei de Politică Externă al partidului, i-au trimis o scrisoare lui Steve Bannon, desemnat strateg-șef și consilier principal al președintelui ales al SUA, Donald Trump.

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean se află în relații bune cu multe din persoanele cheie din Partidul Republican, printre care Steve Bannon, director al campaniei electorale și președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News.

Steve Bannon va fi strateg-șef și consilier principal în mandatul Trump, iar zilele trecute liderii liberali Alina Gorghiu și Ben-Oni Ardelean i-au transmis acestuia o scrisoare în numele PNL, felicitându-l pentru numire, potrivit flux24.

"Am atașat în semn de considerație scrisoarea noastră de felicitare către președintele ales și vă rugăm să îi prezentați și lui această scrisoare precum și membrilor echipei sale", se mai precizează în scrisoarea celor doi lideri PNL. 
 
În mesajul de felicitare adresat președintelui ales al SUA, PNL subliniază rolul Parteneriatului Strategic și încrederea că perioada următoare va fi una în care se vor dezvolta inclusiv oportunitățile de comerț și investiții între America și România, dar și legăturile între cele două popoare.
 
"Statele Unite și România au format în ultimul sfert de secol legături tot mai strânse, bazate pe valorile noastre comune, prietenie și respect pentru drepturile omului și respectarea legilor. Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI care unește națiunile noastre este fundația de bază a unei de cooperări exemplare, ce a văzut România și Statele Unite luptând laolaltă în războiul global împotriva terorismului. (...) Sperăm că președinția dumneavoastră va fi o oportunitate de a ne înainta nu numai cooperarea politică și militară, dar și de a dezvolta oportunitățile de comerț și investiții și de a ne extinde legătura între popoare", se precizează în mesajul de felicitare adresat președintelui ales Donald Trump.
 
Senatorul Ben Oni Ardelean, omul care a deschis uși în trecut în Washington D.C și altor lideri liberali care au vizitat SUA, are o relație personală cu influentul senator republican John Mc Cain.
 
Cei doi lideri liberali candidează pentru un nou mandat în Parlament la scrutinul electoral din 11 decembrie. Liderul liberal Alina Gorghiu deschide lista candidaturilor pentru Senat ale PNL Timiș, în timp ce senatorul Ben Oni Ardelean se află pe locul doi pe lista de candidați PNL Timiș pentru Camera Deputaților.
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel