Alina Gorghiu: Gestul rezonabil al PSD

Senatorul PNL Alina Gorghiu susţine că PSD nu guvernează pentru România, ci pentru Liviu Dragnea şi afirmă că un gest rezonabil ar fi ca social-democraţii să se retragă de la guvernare.

'Al doilea Guvern PSD dărâmat tot de PSD pentru pofta ce-a poftit-o Daddy Dragnea. Penibil, nu? Consecinţele le calculează cineva din PSD, consecinţe pentru mediul economic, investitori, parteneriate externe, credibilitatea instituţiilor etc? PSD nu se ocupă de programul de guvernare, de promisiunile din campanie, ci de agenda personală a şefului... Trist rău! PSD îşi bate joc de încrederea pe care a primit-o de la români. Aruncând mereu ideea 'noi am câştigat alegerile', aceşti oameni îşi permit să se folosească de instituţiile fundamentale ale statului pentru mofturile unui om.

PSD nu guvernează pentru România, ci pentru Liviu Dragnea şi e în permanenţă într-o campanie de victimizare şi de arătare a vinovaţilor oriunde, mai puţin în curtea lor', a scris, marţi, Gorghiu pe Facebook.

În opinia ei, 'România pică în ochii partenerilor externi, economia se duce la vale, moneda se devalorizează, inflaţia creşte, se pierd fonduri europene, iar mediul de afaceri este bulversat'.

'Un gest rezonabil ar fi ca acest partid să se retragă de la guvernare pentru că nu mai are capacitatea de a o duce mai departe. Alegerile anticipate ar fi singura soluţie pentru depăşirea acestei crize fără sfârşit şi revenirea la normal. Din păcate, este aproape imposibil', subliniază senatorul liberal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel