Alina Gorghiu: Există un fir roșu în toate atacurile dezlănțuite împotriva mea

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a răspuns la "atacurile concentrate" ale PSD și ale "consultanților formali și informali" ai partidului. 

"După votul ferm de astăzi al PNL, am devenit ținta unor atacuri concertate, din partea liderilor PSD, în frunte cu Victor Ponta și consultanții formali sau informali ai PSD. Există un fir roșu, aproape și la propriu, în toate atacurile la persoană care s-au dezlănțuit asupra mea", a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook. 

"Amenintări și intimidare"

Copreședinta PNL a adăugat: "Mă aștept, în perioada imediat următoare, la o dezvoltarea a acestei ofensive, pe modelul consacrat deja în cazul altor adversari politici ai lui Victor Ponta. Atacul la persoana, linșajul mediatic prin toate televiziunile și platformele pe care le controlează, amenințările și intimidarea sunt singurele arme pe care Ponta și PSD le mai deține".  

"Îl transmit lui Victor Ponta că, cel puțin în privința mea, este o strategie greșită, fără efectele scontate. Voi continua să arăt că PSD este corupt, voi continua să cer egalitate între cetățenii României și parlamentarii PSD, nu mă voi opri în a sancționa dublul limbaj și inconsistența în actul de guvernare. Românii au nevoie de adevăr și de o resetare politică", a conchis Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel