Urmărește emisiunea live


Alina Gorghiu, după episodul ”Orban cu țigară și fără mască în spațiu închis”: Îmi pare rău

Alina Gorghiu (PNL) a comentat, joi seară, imaginile cu liderul partidului, Ludovic Orban, în timp ce fuma în ședința Colegiului Director al filialei PNL Diaspora.  

Imaginile au fost difuzate, joi seară, la Antena 3. Sabina Iosub, cu privire la acest subiect, a spus: „Știți foarte bine care este reglementarea în România în ceea ce privește fumatul în spații închise. Este interzis! Domnul Ludovic Orban încalcă legea, nu a dorit să dea o reacție cu privire la imaginile publicate de mai multe ziare. Sunt două fotografii, una în care e cu țigarea în mână. Pe masa din față se văd pachetul și scrumiera.”

Alina Gorghiu a comentat subiectul într-o intervenție telefonică la Antena 3: „Domnul Orban, trecând de campania noastră internă și trecând de absolut orice fel de discuție care ne apropie sau ne desparte, ar trebui să-și ceară scuze. Recidivează cu același gen de comportament. (...) În pandemie, o Românie întreagă a văzut incidentul din biroul domniei sale. Am încercat să găsim scuze. A pierdut PNL atunci - și sunt foarte onestă - puncte destul de multe pentru că șeful partidului, care era premier în funcție, promova măsuri legate de pandemie, de restricții, iar domnia sa era primul care nu le respecta!”

2. -imagine fara descriere- (ludovic_orban_captura_antena3_24653600.jpg)

„Eu, ca membru al PNL, îmi cer scuze pentru că șeful partidului, Ludovic Orban, este surprins în genul acesta de ipostază și nu reacționează sau nu cere scuze public”, a mai spus Alina Gorghiu în aceeași intervenție telefonică.

„Aștept de la Ludovic Orban o reacție, nu sunt convinsă că o veți avea. Îmi pare rău că publicul trebuie să vadă o încălcare a legii făcută la nivel înalt”, a conchis Alina Gorghiu. 

Nu este prima dată când Ludovic Orban este surprins fumând în spații închise. Anul trecut, a fost fotografiat fumând în timpul unei întâlniri cu colegi din PNL. La momentul respectiv, după ce imaginea a ajuns în spațiul public, Ludovic Orban a spus că fumatul în birou a fost o greșeală pe care și-o asumă și de care îi pare rău.

„Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”, a spus, la acel moment, Ludovic Orban. 

„Nimeni nu este mai presus de lege, oricine greșește trebuie să plătească”, mai spunea liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel