Alina Gorghiu dezvăluie pariul PNL de la alegerile locale

PNL Vâlcea și-a lansat, joi seară, candidații din majoritatea localităților județului, în alegerile locale din iunie. 

PNL Vâlcea și-a lansat joi seara candidaţii din majoritatea localităților judeţului, în alegerile locale din iunie, în fața unei audiențe de peste 600 de membrii de partid şi cei doi copreședinți, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Cei doi lideri ai PNL au vorbit despre importanţa câștigării alegerilor în Oltenia de către PNL.

"Auzim peste tot despre Ardeal. În judeţele din Transilvania se discută despre o infrastructură impecabilă, despre investiţii cu capital privat, despre absenţa şomajului, despre un nivel de trai şi un nivel de salarizare competitiv. De ce? Pentru că acolo, în Ardeal, administraţiile locale au fost conduse de liberali. Liberalismul a însemnat emanciparea societăţii, dezvoltarea economică a acestei regiuni. De aceea, alegerile locale din această vară reprezintă pariul PNL cu Oltenia şi pariul PNL cu Moldova. Vâlcea are o misiune importantă, este judeţul câştigat de liberali şi trebuie să exporte acest model de politică şi la vecini", a declarat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres

Vasile Blaga a menţionat că preşedintele Klaus Iohannis a câştigat alegerile în Vâlcea.

"Iohannis l-a învins pe Ponta la Vâlcea. Ce ar fi însemnat azi, să fie Ponta la Cotroceni şi fratele său, Dragnea, la Palatul Victoria. O perpetuare a lipsei de valori, a corupţiei, a modului de a cumpăra voturi, de a cumpăra primari. Cum a fost acea ordonanţă 55 şi de aceea îi felicit pe edili din Vâlcea că au rezistat împărţirii banilor pe capota maşinii, pe care a făcut-o Dragnea în scopul de a înregimenta cât mai mulţi primari la PSD", a declarat Vasile Blaga.

[citeste si]

Şi candidatul PNL Vâlcea la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Cristian Buican, a declarat că, în 15 luni de când "liberalii au preluat şefia judeţului, s-au făcut investiţii mai multe decât a făcut PSD în 25 de ani".

"A sosit momentul ca Vâlcea să respire economie de piaţă. După 25 de ani de PSD, în Vâlcea avem cu 40.000 mai mulţi pensionari decât angajaţi, majoritatea salariaţilor au depins de economia de stat. Proiectul Vâlcea Liberală va fi aplicat aici, din 5 iunie", a spus Cristian Buican. 

La finalul întâlnirii au fost prezentaţi candidaţii la funcţiile de primar din majoritatea localităţilor vâlcene. În prezent, în Vâlcea, PNL are primari într-un număr de 53 de localităţi dintr-un total de 89 şi preşedinţia Consiliului Judeţean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel