Alina Gorghiu, dezlănțuită: Conducerea PNL nu unește, ci dezbină

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, are un atac furibund pe Facebook  la adresa conducerii PNL, după închiderea urnelor de la referendum.

"Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventură si către un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradă. #ajunge", este postarea Alinei Gorghiu pe Facebook.

Același mesaj a fost preluat pe Facebook de mai mulți liberali, printre care Cătălin Predoiu și Cezar Preda. 

Reamintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a susținut la ieșirea de la vot că deplânge implicarea "total neoportună şi nesinceră a PSD şi a lui Liviu Dragnea" în referendumul pentru familie, argumentând că, dacă nu se va aduna cvorumul pe tema modificării Constituţiei, este vina exclusiv a faptului că "liderul social-democrat a încercat să confişte această această temă în interes propriu şi că a determinat foarte mulţi români să nu vină la acest referendum numai pentru a nu-i face un serviciu lui Dragnea".

Orban a apreciat că cei care încurajează cetăţenii să nu meargă la vot nu fac un bine democraţiei.

"Vor urma şi alte referendumuri, poate facem modificarea Constituţiei să introducem 6 % din PIB în bugetul pentru educaţiei, poate facem referendumuri pentru a introduce în Constituţie iniţiativa cetăţenească de integritate în exercitarea funcţiei publice. Orice fel de campanie care este făcută împotriva exercitării dreptului de vot al cetăţenilor nu face bine democraţiei. Resping orice politizare de o parte sau de alta. De asemenea, pe orice temă importantă din societate noi nu trebuie să ne stabilim poziţiile în funcţie de poziţiile PSD şi ale lui Liviu Dragnea. Dacă Liviu Dragnea se bate cu cărămida în piept, nu înseamnă că noi trebuie să ne facem musulmani sau dacă Liviu Dragnea spune că apără pădurile virgine, nu trebuie să punem mâna pe secure şi să tăiem pădurile. Dacă Liviu Dragnea spune că susţine cota unică de impozitare, nu trebui ca noi să ne apucăm să susţinem cota progresivă de impozitare.

Pe fiecare temă, fiecare cetăţean trebuie să se raporteze în conformitate cu propriul discernământ, cu propriile convingeri, cu propria conştiinţă", a adăugat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel