Urmărește emisiunea live


Alina Gorghiu: Victor Ponta, premier guraliv care nu se pricepe decât la a trăncăni despre Opoziție

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu a lansat, luni, un atac dur la adresa premierului Ponta și a Guvernului, acuzând haosul generat de funcționarea cardului de sănătate, care a devenit din 1 mai unicul sistem de validare și decontare a serviciilor medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

În opinia lideruluii liberal, Alina Gorghiu, actualul guvern, "urechist",  nu este în stare nici măcar să-și implementeze propriile programe, iar Victor Ponta este doar un "premier guraliv" care se pricepe doar la "a trăncăni" despre Opoziție.

"Haosul cardurilor de sănătate ne înfățișează un Guvern urechist, care nu este capabil să-și implementeze nici măcar propriile programe și un premier guraliv care nu se pricepe decât la a trăncăni, de dimineața până seara, despre opoziție. Un număr însemnat de români nu și-au primit cardurile, serverele se blochează și cardurile nu pot fi validate. Decontarea este incertă, iar informarea populației a lipsit cu desăvârșire, motiv pentru care românii tind să folosească la bancomate aceste carduri care sunt, conform CNAS, "unicul instrument de decontare și validare a serviciilor medicale". Toate acestea pot conduce, potrivit Societății Naționale de Medicină a Familiei, la externarea masivă a pacienților, cu diverse afecțiuni și la neprimirea în spitale a celor care nu posedă carduri de sănătate. De asemenea, spun specialiștii și medicii de familie, există riscul creării unui adevărat haos, atât în cabinetele medicale, spitale, cât și în farmacii", a scris, luni, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Mai mult, co-președintele PNL se declară stupefiat și de modul în care premierul Ponta a ținut să reacționeze în acest context.  

"Ce face Prim-ministrul României într-o astfel de situație? Îl felicită pe ministrul Bănicioiu pentru succesul înregistrat. Impostură, incompetență și iresponsabilitate - acestea sunt caracteristicile reale ale Guvernului PSD, în frunte cu Prim-ministrul României, după trei ani de activitate", a conchis Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel