Alina Gorghiu, despre banii care urmează să-i primească tinerii care revin în țară

Ghidul programului guvernamental, care prevede că românii care se întorc în țară ar putea primi până la 50.000 de euro pentru a-și deschide o afacere, ar putea fi pus în dezbatere publică în această săptămână, a declarat Cristian Ghinea la Alba Iulia. Anunțul ministrului Fondurilor Europene a fost lăudat de copreședintele PNL, Alina Gorghiu, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Liderul PNL Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de facebook că așteaptă cu nerăbdare această dezbatere deoarece România are nevoie de creșterea afcerilor mici și mijlocii.

„Aștept cu mare interes textul ghidului programului guvernamental, care prevede că românii care se întorc în țară ar putea primi până la 50.000 de euro pentru a-și deschide o afacere. Îmi doresc ca dezbaterea publică să fie una reală și corectă iar asociațiile românilor din diaspora să fie direct implicate.

Economia României are nevoie de o creștere a numărului afacerilor mici și mijlocii. Ele sunt motorul care fac roțile să meargă. Atragerea românilor din diaspora cu un astfel de proiect ar însemna câștig de trei ori: atragerea forței de muncă active, revenirea lor în țară dar și captarea în România a experienței lor de muncă din afară. Esențial", scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel