Alina Gorghiu, demisie Vosganian. Accidentul din Senat nu se va "şterge cu buretele"

Alina Gorghiu a reacționat la anunțul demisiei lui Varujan Vosganian. Copreşedintele PNL a declarat că a luat act de demisia lui Varujan Vosganian din PNL, dar "accidentul" de la votul din Senat nu se va "şterge cu buretele".

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu a fost întrebată dacă i-a solicitat demisia din PNL senatorului Varujan Vosganian şi cum vede gestul acestuia.

"Da, i-am cerut demisia senatorului Varujan Vosganian din PNL, iau act împreună cu colegii mei de acest lucru. Asta nu înseamnă că se şterge cu buretele accidentul din Senat de la votul de ieri, dar vă subliniez ferm că pe viitor genul acesta de derapaje ale unor parlamentari nu vor fi tolerate de noul PNL. Voi lua cu toate riscurile orice fel de măsură necesară pentru a apăra PNL, inclusiv faţă de cei care ar putea să-l prejudicieze din interior. Avem o mare responsabilitate şi absolut orice gest politic îl vom trata cu înţelepciune", a declarat Gorghiu.

Citește și: Klaus Iohannis, apel parlamentari: Un Parlament tolerant cu corupția...

Senatorul Varujan Vosganian, în cazul căruia Senatul a respins solicitarea Parchetului de încuviinţare a începerii urmăririi penale, a anunţat, vineri după-amiază, că demisionează din PNL.

El a transmis, vineri, pe blogul personal, un scurt mesaj adresat conducerii Partidului Naţional Liberal.

"Ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL", a scris Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel